ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ DECOLIFE

Ένα παλιό διαμέρισμα κατασκευής του ’85 σε μια ήσυχη γειτονιά του Ν. Κόσμου δίπλα από το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε μια μοντέρνα κατοικία με τη βοήθεια της ομάδας μας DECOLIFE studio!

Η ανακαίνιση ήταν low budget οπότε στόχος μας ήταν να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του σπιτιού που δεν θύμιζαν με τίποτα ένα παρατημένο σπίτι για χρόνια. 

 

Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού με την τραπεζαρία διαχωρίζεται από τα επιβλητικά μαύρα δοκάρια που οριοθετούν το μακρόστενο ύφος του σπιτιού.

Το διαμέρισμα είναι 45 τμ, διαθέτει έναν ενιαίο χώρο όπου βρίσκονται το καθιστικό, η τραπεζαρία, η κουζίνα καθώς και ένας χώρος εργασίας με το γραφείο, ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Στην κουζίνα επιλέχθηκαν φυσικά χρώματα στην ξυλεία της με τον επιβλητικό μαύρο πάγκο να δημιουργεί την αντίθεση μέσα στον χώρο.

Το χρώμα που προτείναμε για όλους τους τοίχους ήταν το λευκό για να κάνει αντανάκλαση με το φυσικό φως που διαχέεται από τα παράθυρα του σπιτιού! Τα έντονα μαύρα στοιχεία μέσα στον χώρο δίνουν το μοντέρνο ύφος που ήθελε ο πελάτης μας σε συνδυασμό με την ένταση των χρωματιστών στοιχείων για ένα super αποτέλεσμα.

 

Στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού σχεδιάσαμε μια fake ξύλινη κατασκευή βιβλιοθήκης για να καλύψουμε το κενό που δημιουργούσαν οι κολώνες στον τοίχο του κρεβατιού και επιλέξαμε να βαφτεί στο χρώμα του τοίχου ώστε να δίνει μόνο το τρισδιάστατο εφέ μέσα στο δωμάτιο. Επίσης σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε εκτός από την κουζίνα και μια λειτουργική ντουλάπα με συρόμενα φύλλα ώστε ο χώρος να είναι ακόμη πιο λειτουργικός. Minimal Design και λιτές γραμμές στα έπιπλα δίνουν το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε για το σπίτι με οικονομικές λύσεις

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες Διακόσμησης & Ανακαίνισης που παρέχουμε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να κλείσουμε το πρώτο μας ραντεβού αλλά και τηλεφωνικώς στο 6948361828.

 

DECOLIFE

xxxx